Termeni și Condiții de utilizare

www.passion-and-fashion.ro este un website de cumparaturi exclusiv online, administrat de Passion & Fashion SRL-D, inregistrata la Registrul Comertului cu J21/410/2015, CUI 35227325, IBAN RO92INGB0000999905785887, cu sediu social in Municipiul Urziceni, Strada 9 Mai, Nr. 6, Bloc R3 , Scara B, Ap. 17, Judetul Ialomita si are ca obiectiv principal de activitate Comert cu amanantul prin internet, precum si activitati de design specializat, fabricarea bijuteriilor si accesoriilor similare din metale si pietre pretioase si diverse alte materiale, fabricarea articolelor vestimentate.

Passion & Fashion SRL-D isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie de pe website, fara o notificare prealabila.

Verificati periodic aceasta pagina, pentru a fi la curent cu eventualele modificari. Inregistrarea sau plasarea unei comenzi echivaleaza cu intelegerea si acceptarea deplina a prezentelor conditii:

Preturi

Toate preturile afisate pe website sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).

Trebuie mentionat faptul ca taxele de transport  reprezinta costuri suplimetare (nu sunt incluse in pretul produselor).

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara instiintare prealabila. Schimbarea pretului unui produs de pe website, nu are efect asupra produselor incluse in comenzi finalizate de utilizator si confirmate anterior modificarii pretului. Toate discounturile anuntate vor fi evidentiate in factura finala ce insoteste produsele.

Comanda

Pentru achizitionarea produselor de pe websiteul nostru, nu este necesar sa va inregistrati. Adaugati produsele dorite in cos, completati formularul (toate campurile sunt obligatorii: nume, prenume, adresa, telefon, email) si finalizati comanda.

Este necesar să furnizaţi datele, acestea fiind indispensabile pentru intocmirea facturii. Refuzul dumneavoastra determină anularea comenzii.

Comanda minima 50,00 RON.

Livrare si plata

Livrarea  produselor  se va efectua de catre firma de curierat rapid BOOKURIER, in  sistemul „Door to door”.

Produsele vor fi expediate la adresa mentionata de client in 24-48 de ore de la confirmarea prin email. Termenul de livrare poate fi marit in situatii exceptionale precum starea vremii sau a infrastructurii rutiere.

Taxa de transport :

– 9  RON: BUCURESTI  & ZONA METROPOLITANA

15  RON: NATIONAL TOATA ROMANIA – pentru restul tarii

Kilometrii aditionali nu se taxeaza!

Zona Metropolitana include:

(Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu)

Se ofera transport gratuit pentru comenzi in valoare minima de 200 RON.

*) Taxele de livrare prin curierat cad in sarcina cumparatorului.

**) Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei.

Passion & Fashion SRL-D  nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri in livrarea produselor, survenite din vina exclusiva a firmei de curierat.

Modalitati de plata:

IMPORTANT:

Daca plata se face prin transfer bancar/virament bancar, va rugam sa mentionati in detaliile platii numarul facturii pentru care faceti plata. Daca platitorul nu este aceeasi persoana cu cumparatorul desemnat in factura, va rugam sa specificati si numele cumparatorului.

Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne expediati dovada acesteia (ordinul de plata, foaia de varsamant) prin e-mail, scanata sau fotografiata in asa fel incat  informatiile sa fie lizibile, pentru a putea demara procesul de livrare catre dumneavoastra.

Pentru comenzi mai mari de 500 ron, solicitam plata in avans de 30% din valoarea comenzii.
In cazul anularii comenzii la initiativa cumparatorului, sumele incasate in avans nu se restituie. Produsele raman in proprietatea vanzatorului pana la plata completa a pretului lor.
In cazul in care produsele comandate de dumneavoastra nu mai sunt disponibile (spre exemplu din indisponibilitatea materiei prime de la furnizor), va vom returna integral toate sumele platite in avans de dumneavoastra pentru produsele care nu se mai livreaza sau le vom constitui avans pentru alte produse alese de dumneavoastra din oferta noastra.

Politica de retur

Conform Ordonantei de Guvern 130/2000, orice produs achizitionat online de persoanele fizice, poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice  de la primirea coletului, numai in ambalajul original in care a fost receptionat, fara a invoca un motiv si fara penalitati.

Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie purtate, sa nu  prezinte urme de uzura, sa fie in ambalajul original si cu toate accesoriile si  documentele care le-au insotit).  Produsele pot fi returnate doar dupa o notificare prealabila,  scrisa la adresa de email  contact@passion-and-fashion.ro.

Contravaloarea produselor va fi returnata in termen de maxim 30 zile de la data notificarii de returnare a produselor prin urmatoarele modalitati:

*) Suma returnata nu include costurile de transport, acestea fiind suportate de client.

*) In situatia unor returnari repetate ne rezervam dreptul de a refuza returul si posibilele viitoare comenzi.

Garantii

Passion & Fashion SRL este autorizată de ANPC pentru efectuarea de operaţiuni cu metale preţioase si pietre preţioase ( Autorizaţie nr.0009580 ). Produsele din argint au o puritate de 92,5% şi sunt expertizate şi marcate de ANPC – Direcţia Metale şi Pietre Preţioase.

Passion & Fashion SRL-D  colaboreaza cu furnizori, care sunt clienti directi si  distribuitori autorizati ai Swarovski International Distribution AG.

Garantie 6 luni ( valabilă de la data facturarii ) pentru bijuteriile realizate din:

Garantie 30 zile ( valabilă de la data facturarii) pentru bijuteriile realizate din:

Produsele achiziţionate  beneficiază de garanţie, reparaţie gratuită sau înlocuire în condiţiile respectării regulilor de purtare si întreţinere (OG 21/1992).

Garantia se refera exclusiv la defectele de fabricatie si nu acopera defectiuni aparute in urma utilizarii sau ingrijirii necorespunzatoare:

Cumpăratorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul căderii pietrelor (L. 449/2003).

Pierderea pietrelor nu este acoperita de garantie.

Important:

Pietrele preţioase  sau cele semipretioase pot prezenta mici diferenţe de culoare, crăpături sau imperfecţiuni, acesta fiind aspectul lor natural.

Argintul 925, oxidat, nu este considerat un defect.

Garantia se va solutiona in termen de15 zile calendaristice de la primirea notificarii prealabile la adresa de email contact@passion-and-fashion.ro sau apel telefonic la numarul 0784486884. Produsele vor fi trimise in ambalajul original la sediul nostru impreuna cu o copie a facturii fiscale si certificatul de garantie. Costul privind transportul produselor ce fac obiectul garantiei intra in responsabilitatea clientului.
Solutionarea garantiei se va realiza prin repararea produsului defect daca acest lucru este posibil sau prin inlocuirea acestiua cu unul nou, in cazul in care repararea nu este posibila.
In  situatia  in care, nici una dintre variantele mai sus mentionate nu este posibila, contravaloare produsului va fi rambursata  prin  ordin de plata in contul bancar al clientului  sau  prin firma de curierat, costurile privind transportul cazand in sarcina clientului.

Copyright

Continut  acestui website apartine in exclusivitate  Passion & Fashion SRL-D si este protejat de lege si orice folosire a sa in alt mod decat cel indicat explicit in cadrul website-ului in conformi-tate cu Termenii si conditiile, fara acordul  proprietarului se pedepseste in conform legii.

Protectia datelor

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea  datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  Passion & Fashion SRL-D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru  scopurile specificate,  datele personale pe care ni  le  furnizaţi  despre dumneavoastră.

Datele personale sunt colectate in vederea prelucrarii acestora in scop de comunicare/ marketing/ publicitate si facturare.

Informaţiile  înregistrate  sunt destinate  utilizării de către operator şi  pot fi communicate  numai bancilor sau curierilor, in masura in care aceste informatii le sunt necesare in relatia cu utilizatorul.

Conform  Legii  nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul  de a  nu  fi  supus  unei decizii  individuale şi  dreptul de a vă adresa  justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi  prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor *.  Pentru  exercitarea  acestor  drepturi, vă puteţi  adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa: contact@passion-and-fashion.ro, persoana de contact Elena Draguna. De asemenea, vă este re-cunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

Litigii

Eventualele dispute care ar putea aparea intre  SC Passion & Fashion SRL-D si utilizator se vor solutiona pe cale amiabila. Daca acesta cale este epuizata, litigiile vor fi solutionate in baza legilor din Romania de catre instantele competente.

Daca utilizatorul nu este de accord cu Termenii si conditiile, acesta nu are permisiunea vanzatorului  sa utilizeze continutul website-ului, continuarea utilizarii site-ului echivaleaza cu acceptarea prezentelor clauze.

Dispozitii finale

Facem eforturi permanente de a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori pot  contine mici inarventente: fotografia are caracter orientativ (utilizatorul accepta faptul ca intre caracteristicile  produsului si cele evidentiate prin poza acestuia pot exista diferente de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie etc). Unele preturi pot fi modificate de catre producator (materie prima si auxiliare) fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Passion & fashion SRL-D nu este responsabila pentru:

Passion & fashion SRL-D nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de daune cauzate utilizatorului prin accesarea de catre acesta, direct sau indirect din website, a altor site-uri web.

Prin utilizarea acestui website, lansarea unei comenzi sau cumpararea unui produs, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile de utilizare,  valoarea acestora fiind acceasi cu a unui contract valabil incheiat.