Livrare și plată

Livrarea  produselor  se va efectua de catre firma de curierat rapid BOOKURIER, in  sistemul „Door to door”.

Produsele vor fi expediate la adresa mentionata de client in 24-48 de ore de la confirmarea prin email. Termenul de livrare poate fi marit in situatii exceptionale precum starea vremii sau a infrastructurii rutiere.

Taxa de transport :

– 9  RON: BUCURESTI  & ZONA METROPOLITANA

15  RON: NATIONAL TOATA ROMANIA – pentru restul tarii

Kilometrii aditionali nu se taxeaza!

Zona Metropolitana include:

(Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu)

Se ofera transport gratuit pentru comenzi in valoare minima de 200 RON.

*) Taxele de livrare prin curierat cad in sarcina cumparatorului.

**) Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei.

Passion & Fashion SRL-D  nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri in livrarea produselor, survenite din vina exclusiva a firmei de curierat.

Modalitati de plata:

IMPORTANT:

Daca plata se face prin transfer bancar/virament bancar, va rugam sa mentionati in detaliile platii numarul facturii pentru care faceti plata. Daca platitorul nu este aceeasi persoana cu cumparatorul desemnat in factura, va rugam sa specificati si numele cumparatorului.

Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne expediati dovada acesteia (ordinul de plata, foaia de varsamant) prin e-mail, scanata sau fotografiata in asa fel incat  informatiile sa fie lizibile, pentru a putea demara procesul de livrare catre dumneavoastra.

Pentru comenzi mai mari de 500 ron, solicitam plata in avans de 30% din valoarea comenzii.
In cazul anularii comenzii la initiativa cumparatorului, sumele incasate in avans nu se restituie. Produsele raman in proprietatea vanzatorului pana la plata completa a pretului lor.
In cazul in care produsele comandate de dumneavoastra nu mai sunt disponibile (spre exemplu din indisponibilitatea materiei prime de la furnizor), va vom returna integral toate sumele platite in avans de dumneavoastra pentru produsele care nu se mai livreaza sau le vom constitui avans pentru alte produse alese de dumneavoastra din oferta noastra.